Змішувачі для кухні серії YUB4

Серія змішувачів для кухні YUB4 відрізняється приємним дизайном і плавними контурами. Більшість моделей Wezer використовують гострі грані, але округлі форми легше вписати в інтер’єр приміщення. Давайте тепер поговоримо про кожну з позицій окремо.

 

YUB4-R279 та YUB4-181

 

Моделі YUB4-R279 і YUB4-181 оснащені гнучким виливом в цьому і полягає їх унікальність і практичність. Це буде відмінне рішення для кухні. Можливо ви стикалися з такими проблемами, як наповнення або миття габаритних каструль. Гнучкий вилив допомагає заповнити будь-яку ємність, так само незамінний помічник при митті посуду. Ще одна унікальна особливість — це наявність режиму душ. Цьому сприяє спеціальний поворотний аератор. Тому змішувач працює в двох режимах душ і стандартний. Режим душ дозволяє швидко мити овочі і фрукти. Виготовлений змішувач з алюмінієвого сплаву і покритий хромом. Корпус легкий, але надійний, хромоване покриття не дасть металу іржавіти.

wezer yub4 r181

YUB4-279

 

Модель YUB4-279 має приємний дизайн, зроблена з алюмінієвого сплаву і покрита хромом. Легкий і плавний дизайн дозволить вписати дану позицію в будь-який інтер’єр кухні, в якому б стилі вона не була. Не буде акцентувати на собі увагу і забирати простір. Зручна ручка забезпечує плавні регулювання.

yub4 279

 

YUB4-181

 

Змішувачі YUB4-181 компактні і акуратні. Доступні в чотирьох кольорах білий, чорний, сатин і хром. Крім приємного дизайну, вони зроблені з алюмінієвого сплаву. Кріпляться на гайку, дуже легко встановлювати. Відмінне доповнення до мийки з нержавіючої сталі. Алюмінієвий сплав легкий матеріал, тому тонка мийка не прогнеться під вагою. Деякі моделі зверху покриті фарбою. На корпус дається гарантія в 1 рік.

wezer yub4 r181